Nutriční hodnoty (Farfalle s brokolicovo-nivovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 954 kJ / 2 379 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 94,95 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 21,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 73,28 g | 
| Tuky | 37,10 g | 
| – nasycené | 22,30 g | 
| – nenasycené | 11,74 g | 
| –– mononenasycené | 9,51 g | 
| –– polynenasycené | 2,23 g | 
| ––– omega 3 | 0,77 g | 
| Vláknina | 36,98 g | 
| Cholesterol | 107 mg | 
| Sodík | 2,05 g | 
| Sůl | 5,00 g | 
| Sacharidy | 402,53 g | 
| – cukry | 23,97 g | 
| ––– laktóza | 1,43 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g těstovin (farfalle) | Těstoviny pšeničné | 500 g | 
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g | 
| 200 g 200 g brokolice | Brokolice čerstvá | 200 g | 
| 100 g 100 g nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g | 
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| instantní jíška (dle potřeby) | Jíška světlá instantní | |
| muškátový oříšek (nebo květ) | Muškátový oříšek | |
| pepř | Pepř černý | |
| sušená petrželka (nebo čerstvá) | Petržel nať sušená | |
| 100 g 100 g uzeniny (nemusí být) | Párek vepřový | 100 g |