Nutriční hodnoty (Garam Masala #2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 168 kJ / 279 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,86 g |
| Tuky | 8,33 g |
| – nasycené | 1,39 g |
| – nenasycené | 6,49 g |
| –– mononenasycené | 4,75 g |
| –– polynenasycené | 1,74 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,17 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 58 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 36,13 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 2 2 celé skořice přelomené | Skořice ceylonská | |
| semínka z 8 kardamomů | Kardamom prášek | |
| 2 lžíce 2 lžíce celého bílého kmínu | Kmín | 30 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce celého koriandru | Koriandr semena | 22.5 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce celého černého pepře | Pepř černý | 22.5 g |
| 1 lžička 1 lžička celého hřebíčku | Hřebíček | 5 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky mletého hřebíčku | Hřebíček | 1.25 g |