Nutriční hodnoty (Vepřová kýta na pivě v římském hrnci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 786 kJ / 188 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 0,45 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,17 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,32 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 29,00 g |
| – cukry | 16,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřová kýta | Vepřová kýta | |
| brambory | Brambor zimní | |
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 dcl 2 dcl piva | Pivo světlé 10ᵒ | 200 ml |
| 2 2 polévkové lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 1 1 plechovka žampionů (když nejsou čerstvé) | Žampion zavařený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| gulášové koření | Koření Argentina |