Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jehněčí kotlety na rozmarýnu se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie919 kJ /
220 kcal
Bílkoviny4,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,67 g
Tuky0,72 g
– nasycené0,17 g
– nenasycené0,40 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,30 g
––– omega 30,00 g
Vláknina14,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 112 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy27,60 g
– cukry15,79 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 ks 4 ks jehněčích kotlet Jehně hřbet
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
2 2 polévkové lžíce oleje Olej řepkový
1 větvička 1 větvička rozmarýnu Rozmarýn sušený
hrubozrnná sůl Sůl mořská
1 dl 1 dl suchého bílého vína Víno bílé suché 100 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 středně velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
½ menšího celeru Celer bulva čerstvá
4 4 cherry rajčátka Rajčata cherry 120 g
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.