Nutriční hodnoty (Jehněčí kotlety na rozmarýnu se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 919 kJ / 220 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,67 g |
Tuky | 0,72 g |
– nasycené | 0,17 g |
– nenasycené | 0,40 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 14,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 112 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 27,60 g |
– cukry | 15,79 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 ks 4 ks jehněčích kotlet | Jehně hřbet | |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
1 dl 1 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
½ menšího celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |