Nutriční hodnoty (Jehněčí kotlety na rozmarýnu se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 919 kJ / 220 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,67 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,67 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,17 g |
| – nenasycené | 0,40 g |
| –– mononenasycené | 0,10 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 14,46 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
| – cukry | 15,79 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks jehněčích kotlet | Jehně hřbet | |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| 2 2 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 větvička 1 větvička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| hrubozrnná sůl | Sůl mořská | |
| 1 dl 1 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 středně velké mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| ½ menšího celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |