Nutriční hodnoty (Salát Coleslaw)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 455 kJ / 1 065 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,61 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,28 g |
| Tuky | 104,20 g |
| – nasycené | 13,72 g |
| – nenasycené | 83,10 g |
| –– mononenasycené | 34,93 g |
| –– polynenasycené | 48,17 g |
| ––– omega 3 | 1,12 g |
| Vláknina | 7,30 g |
| Cholesterol | 140 mg |
| Sodík | 992 mg |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 19,68 g |
| – cukry | 13,53 g |
| ––– laktóza | 4,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 hlávky zelí | Zelí bílé čerstvé | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 100 g 100 g majonézy | Majonéza | 100 g |
| 100 g 100 g bílého jogurtu (nebo smetany) | Jogurt kravský bílý 1,5% | 100 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý |