Nutriční hodnoty (Polské pirohy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 506 kJ / 2 750 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 162,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 63,10 g |
| Tuky | 62,40 g |
| – nasycené | 15,71 g |
| – nenasycené | 30,84 g |
| –– mononenasycené | 20,35 g |
| –– polynenasycené | 10,49 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 27,00 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 293 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 371,00 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové krkovice | Vepřová krkovice | 500 g |
| 2 sáčky 2 sáčky kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 200 g 200 g hub (čerstvé nebo sušené hříbky) | Hřib čerstvý | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1/2 1/2 bujonu v kostce (nebo vývaru) | Bujón hovězí | 5 g |
| 500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 300 ml 300 ml vroucí vody | Voda | 300 ml |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |