Nutriční hodnoty (Tymiánové sumac kuře s bramborovo-cizrnovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 455 kJ / 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,21 g |
| Tuky | 0,84 g |
| – nasycené | 0,30 g |
| – nenasycené | 0,27 g |
| –– mononenasycené | 0,04 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 23,24 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 68,88 g |
| – cukry | 10,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 4 4 velké brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
| 1,5 1,5 polévkové lžíce oleje | Olej řepkový | |
| 1 necelá 1 necelá polévková lžíce čerstvého tymiánu + pár snítek do pekáče | Tymián čerstvý | |
| trocha trocha najemno nakrájeného rozmarýnu (není nutné) | Rozmarýn sušený | |
| 1 1 čajová lžička koření sumac | Provensálské koření | |
| špetka špetka mletého kmínu | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky cizrny | Cizrna | |
| 1 1 polévková lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | |
| 2 2 čajové lžičky citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| 1/4 1/4 čajové lžičky kari | Kari | |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 0.25 g |
| 1/2 1/2 čajové lžičky medu | Med nepasterovaný | |
| špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý |