Nutriční hodnoty (Bigos od Agnieszky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 729 kJ / 3 520 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 295,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 265,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 29,92 g |
Tuky | 178,33 g |
– nasycené | 83,48 g |
– nenasycené | 86,63 g |
–– mononenasycené | 61,00 g |
–– polynenasycené | 25,63 g |
––– omega 3 | 0,33 g |
Vláknina | 50,24 g |
Cholesterol | 866 mg |
Sodík | 14,22 g |
Sůl | 34,00 g |
Sacharidy | 129,17 g |
– cukry | 76,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřového masa ( nebo jiné) | Vepřová kýta | 800 g |
3 nožičky 3 nožičky jemně pikantní klobásy | Klobása | 660 g |
100 g 100 g prorostlé uzené slaniny | Špek | 100 g |
800 g 800 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 800 g |
500 g 500 g hlávkového bílé zelí | Zelí bílé čerstvé | 500 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
10 zrnek 10 zrnek nového koření | Nové koření | |
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté červené papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 dl 2 dl hovězího vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
2 dl 2 dl bílého suchého vína | Víno bílé suché | 200 ml |