Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bigos od Agnieszky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 729 kJ /
3 520 kcal
Bílkoviny295,45 g
– z toho živočišné bílkoviny265,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,92 g
Tuky178,33 g
– nasycené83,48 g
– nenasycené86,63 g
–– mononenasycené61,00 g
–– polynenasycené25,63 g
––– omega 30,33 g
Vláknina50,24 g
Cholesterol 866 mg
Sodík 14,22 g
Sůl34,00 g
Sacharidy129,17 g
– cukry76,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřového masa ( nebo jiné) Vepřová kýta 800 g
3 nožičky 3 nožičky jemně pikantní klobásy Klobása 660 g
100 g 100 g prorostlé uzené slaniny Špek 100 g
800 g 800 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 800 g
500 g 500 g hlávkového bílé zelí Zelí bílé čerstvé 500 g
4 4 rajčata Rajče červené čerstvé 240 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
10 zrnek 10 zrnek nového koření Nové koření
2 lžíce 2 lžíce sladké mleté červené papriky Paprika červená sušená 20 g
1 lžíce 1 lžíce pálivé mleté papriky Paprika pálivá 15 g
sůl Sůl mořská
2 dl 2 dl hovězího vývaru Vývar hovězí 200 ml
2 dl 2 dl bílého suchého vína Víno bílé suché 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.