Nutriční hodnoty (Jehněčí pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 628 kJ / 1 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 174,21 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 152,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,96 g |
| Tuky | 41,84 g |
| – nasycené | 18,41 g |
| – nenasycené | 15,64 g |
| –– mononenasycené | 14,23 g |
| –– polynenasycené | 1,41 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 585 mg |
| Sodík | 626 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 174,60 g |
| – cukry | 18,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 750 g 750 g jehněčího masa | Jehněčí kýta | 750 g |
| 2 2 jehněčí ledvinky | Ledviny jehněčí | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 250 ml 250 ml jehněčího vývaru | Vývar jehněčí | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| několik plátků několik plátků másla | Máslo kravské |