Nutriční hodnoty (Tartiflette - savojská špecialita)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 109 kJ / 1 699 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 43,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 43,92 g |
| Tuky | 2,67 g |
| – nasycené | 0,22 g |
| – nenasycené | 0,22 g |
| –– mononenasycené | 0,11 g |
| –– polynenasycené | 0,11 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 60,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 142 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 349,20 g |
| – cukry | 36,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor na pečení typu Charlotte | Brambor zimní | 2000 g |
| 2 2 sýry Reblochon (zrající sýr typu Camembert nebo Hermelín) | Hermelín | |
| 400 400 g uzené slaniny nakrájené na menší kousky | Špek | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 2 dc bílého suchého vína | Víno bílé suché | |
| 4 4 dc smetany | Smetana kravská sladká 12% |