Nutriční hodnoty (Masopustní talíř s kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 750 kJ / 2 091 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,10 g |
| Tuky | 151,22 g |
| – nasycené | 39,44 g |
| – nenasycené | 79,75 g |
| –– mononenasycené | 64,08 g |
| –– polynenasycené | 15,67 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 33,55 g |
| Cholesterol | 230 mg |
| Sodík | 12,35 g |
| Sůl | 30,10 g |
| Sacharidy | 74,20 g |
| – cukry | 57,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g uzeného bůčku (nebo krkovice) | Vepřový bok uzený | 500 g |
| 2 2 jitrnice | Jitrnice | |
| 2 2 jelita | Jelito | |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 kg 1 kg Tuřanského kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 1000 g |
| 2 2 střední brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 1 1 velké jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý |