Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jáhlový koláč s jablky a drobenkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 767 kJ /
2 095 kcal
Bílkoviny53,91 g
– z toho živočišné bílkoviny7,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,55 g
Tuky59,14 g
– nasycené7,96 g
– nenasycené40,89 g
–– mononenasycené9,67 g
–– polynenasycené31,23 g
––– omega 34,13 g
Vláknina51,35 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 62 mg
Sůl0,09 g
Sacharidy311,19 g
– cukry70,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200-250 g 200-250 g jáhel v suchém stavu Jáhly 225 g
hrst hrst rozinek Rozinky
2 2 vejce (bílky a žloutky zvlášť) Vaječný žloutek 46 g
cukr dle chuti (sladidlo) Cukr bílý
4-5 4-5 jablek (množství záleží na vás) Jablko čerstvé 675 g
skořice Skořice ceylonská
2-3 2-3 polévkové lžíce Cottage (lepší hutný než tekoucí) Cottage
50 g 50 g vloček Vločky ovesné 50 g
50 g 50 g špaldové celozrnné mouky (nebo jiné) Mouka špaldová celozrnná hladká 50 g
50 g 50 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 50 g
trochu trochu cukru (já dala špetku stévie) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.