Nutriční hodnoty (Salát Ajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 953 kJ / 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,87 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,04 g |
| Tuky | 62,46 g |
| – nasycené | 8,73 g |
| – nenasycené | 47,62 g |
| –– mononenasycené | 14,31 g |
| –– polynenasycené | 33,32 g |
| ––– omega 3 | 2,14 g |
| Vláknina | 3,94 g |
| Cholesterol | 95 mg |
| Sodík | 1,29 g |
| Sůl | 3,20 g |
| Sacharidy | 18,05 g |
| – cukry | 13,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g vařeného či pečeného kuřete | Kuře | 100 g |
| 50 g 50 g jablek | Jablko čerstvé | 50 g |
| 50 g 50 g majonézy | Majonéza | 50 g |
| 20 g 20 g ořechů | Vlašské ořechy | 20 g |
| 5 ml 5 ml šťávy z citrónu | Šťáva z citrónu | 5 ml |
| 50 g 50 g kompotu z broskve | Dužina broskve čerstvá | 50 g |
| 0,2 g 0,2 g černého pepře | Pepř černý | 0.20000000298023224 g |
| 2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
| 20 g 20 g zeleného salátu | Salát hlávkový čerstvý | 20 g |
| ušlehaná šlehačka bez cukru na ozdobení | Šlehačka 35% |