Nutriční hodnoty (Lívance Jarušky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 254 kJ / 2 690 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 71,81 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,06 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,75 g | 
| Tuky | 110,77 g | 
| – nasycené | 62,92 g | 
| – nenasycené | 40,88 g | 
| –– mononenasycené | 34,25 g | 
| –– polynenasycené | 6,63 g | 
| ––– omega 3 | 0,71 g | 
| Vláknina | 10,20 g | 
| Cholesterol | 803 mg | 
| Sodík | 407 mg | 
| Sůl | 0,92 g | 
| Sacharidy | 346,30 g | 
| – cukry | 140,60 g | 
| ––– laktóza | 25,30 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 ml 500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml | 
| 100 g 100 g pískového cukru | Cukr bílý | 100 g | 
| 1 lžíce 1 lžíce droždí | Droždí pekařské lisované | 15 g | 
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g | 
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g | 
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| olej (na smažení) | Olej řepkový |