Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová ředkvičková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 867 kJ /
446 kcal
Bílkoviny6,30 g
– z toho živočišné bílkoviny2,98 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,32 g
Tuky31,67 g
– nasycené20,74 g
– nenasycené11,52 g
–– mononenasycené9,69 g
–– polynenasycené1,83 g
––– omega 30,18 g
Vláknina13,34 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 101 mg
Sůl0,22 g
Sacharidy28,52 g
– cukry16,67 g
––– laktóza4,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3-4 svazky 3-4 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 385 g
5 5 brambor Brambor zimní 250 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo vody) Vývar zeleninový 1000 ml
100 ml 100 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 100 ml
1 kousek 1 kousek másla Máslo kravské 25 g
1 1 tavený sýr Sýr tavený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
bylinky podle chuti (např. libeček) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.