Nutriční hodnoty (Jablkovo-hruškový džem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 013 kJ / 3 349 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,05 g |
| Tuky | 7,66 g |
| – nasycené | 1,78 g |
| – nenasycené | 3,74 g |
| –– mononenasycené | 0,50 g |
| –– polynenasycené | 3,25 g |
| ––– omega 3 | 0,77 g |
| Vláknina | 71,84 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 75 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 773,15 g |
| – cukry | 723,27 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hrušek | Hruška čerstvá | 1000 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 3 3 tvrdší hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
| 500 g 500 g cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 1 1 pomeranč | Pomeranč čerstvý | |
| 1 1 větší špetka drceného hřebíčku | Hřebíček | |
| 1 1 větší špetka mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| malý kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| 2 2 gelfixy 2:1 | Želatina cukrářská |