Nutriční hodnoty (Dietní štrúdl z ovesných vloček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 467 kJ / 1 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,65 g |
| Tuky | 22,30 g |
| – nasycené | 5,43 g |
| – nenasycené | 14,48 g |
| –– mononenasycené | 6,85 g |
| –– polynenasycené | 7,63 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 36,25 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 166 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 267,47 g |
| – cukry | 98,43 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce tekutého medu (agáve javorového sirupu) | Med nepasterovaný | 54 g |
| voda dle potřeby | Voda | |
| 2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| ořechy | Vlašské ořechy | |
| brusinky | Brusinky zavařené |