Nutriční hodnoty (Dietní štrúdl z ovesných vloček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 467 kJ / 1 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,65 g |
Tuky | 22,30 g |
– nasycené | 5,43 g |
– nenasycené | 14,48 g |
–– mononenasycené | 6,85 g |
–– polynenasycené | 7,63 g |
––– omega 3 | 0,40 g |
Vláknina | 36,25 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 166 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 267,47 g |
– cukry | 98,43 g |
––– laktóza | 14,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g ovesných vloček | Vločky ovesné | 250 g |
300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce tekutého medu (agáve javorového sirupu) | Med nepasterovaný | 54 g |
voda dle potřeby | Voda | |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
brusinky | Brusinky zavařené |