Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový salát s granátovým jablkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 120 kJ /
985 kcal
Bílkoviny19,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,25 g
Tuky1,93 g
– nasycené0,83 g
– nenasycené0,55 g
–– mononenasycené0,28 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,03 g
Vláknina5,23 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,08 g
Sůl2,75 g
Sacharidy220,00 g
– cukry11,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 granátové jablko Granátové jablko jádra čerstvá
250-300 g 250-300 g rýže parboiled (nevařené) Rýže bílá 275 g
cca 1/3 lžičky cca 1/3 lžičky soli Sůl mořská 2.6666667461395264 g
2-3 2-3 vanilkové jogurty Jogurt kravský ovocný 1,5%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.