Nutriční hodnoty (Rýžový salát s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 120 kJ / 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,25 g |
Tuky | 1,93 g |
– nasycené | 0,83 g |
– nenasycené | 0,55 g |
–– mononenasycené | 0,28 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 5,23 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,75 g |
Sacharidy | 220,00 g |
– cukry | 11,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
250-300 g 250-300 g rýže parboiled (nevařené) | Rýže bílá | 275 g |
cca 1/3 lžičky cca 1/3 lžičky soli | Sůl mořská | 2.6666667461395264 g |
2-3 2-3 vanilkové jogurty | Jogurt kravský ovocný 1,5% |