Nutriční hodnoty (Rýžový salát s granátovým jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 120 kJ / 985 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,25 g |
| Tuky | 1,93 g |
| – nasycené | 0,83 g |
| – nenasycené | 0,55 g |
| –– mononenasycené | 0,28 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 5,23 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,08 g |
| Sůl | 2,75 g |
| Sacharidy | 220,00 g |
| – cukry | 11,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 granátové jablko | Granátové jablko jádra čerstvá | |
| 250-300 g 250-300 g rýže parboiled (nevařené) | Rýže bílá | 275 g |
| cca 1/3 lžičky cca 1/3 lžičky soli | Sůl mořská | 2.6666667461395264 g |
| 2-3 2-3 vanilkové jogurty | Jogurt kravský ovocný 1,5% |