Nutriční hodnoty (Candát po vsetínsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 934 kJ / 2 374 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 255,50 g |
| – nasycené | 137,00 g |
| – nenasycené | 114,00 g |
| –– mononenasycené | 97,00 g |
| –– polynenasycené | 17,00 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 390 mg |
| Sodík | 3,28 g |
| Sůl | 8,25 g |
| Sacharidy | 6,45 g |
| – cukry | 6,25 g |
| ––– laktóza | 6,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 menší candáti | Candát filet | |
| 20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
| velká cibule | Cibule čerstvá | |
| 250 ml 250 ml šlehačka | Šlehačka 35% | 250 ml |