Nutriční hodnoty (Candát po vsetínsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 934 kJ / 2 374 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 12,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 255,50 g |
– nasycené | 137,00 g |
– nenasycené | 114,00 g |
–– mononenasycené | 97,00 g |
–– polynenasycené | 17,00 g |
––– omega 3 | 0,95 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 390 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,25 g |
Sacharidy | 6,45 g |
– cukry | 6,25 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 menší candáti | Candát filet | |
20 dkg 20 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
mouka na poprášení | Mouka pšeničná hladká | |
velká cibule | Cibule čerstvá | |
250 ml 250 ml šlehačka | Šlehačka 35% | 250 ml |