Nutriční hodnoty (Kotleta plněná alpským špekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 13 655 kJ / 3 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 238,96 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 236,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,21 g |
Tuky | 248,84 g |
– nasycené | 111,76 g |
– nenasycené | 124,86 g |
–– mononenasycené | 107,18 g |
–– polynenasycené | 17,68 g |
––– omega 3 | 0,45 g |
Vláknina | 9,65 g |
Cholesterol | 655 mg |
Sodík | 4,47 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 14,60 g |
– cukry | 8,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové kotlety bez kosti (6 silnějších plátků) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
250 g 250 g Alpského špeku (Tiroler speck) | Špek | 250 g |
2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 menší karotky | Mrkev čerstvá | |
plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
vepřové kosti na vývar | Kost vepřová | |
1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
máslová jíška | Jíška máslová |