Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotleta plněná alpským špekem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie13 655 kJ /
3 264 kcal
Bílkoviny238,96 g
– z toho živočišné bílkoviny236,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,21 g
Tuky248,84 g
– nasycené111,76 g
– nenasycené124,86 g
–– mononenasycené107,18 g
–– polynenasycené17,68 g
––– omega 30,45 g
Vláknina9,65 g
Cholesterol 655 mg
Sodík 4,47 g
Sůl11,00 g
Sacharidy14,60 g
– cukry8,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové kotlety bez kosti (6 silnějších plátků) Vepřová kotleta bez kosti 1000 g
250 g 250 g Alpského špeku (Tiroler speck) Špek 250 g
2 2 střední cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 menší karotky Mrkev čerstvá
plátek plátek celeru Celer bulva čerstvá
vepřové kosti na vývar Kost vepřová
1 lžička 1 lžička mletého kmínu Kmín mletý 5 g
6 kuliček 6 kuliček nového koření Nové koření
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
vepřové sádlo Sádlo vepřové
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
máslová jíška Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.