Nutriční hodnoty (Kotleta plněná alpským špekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 13 655 kJ / 3 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 238,96 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 236,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,21 g |
| Tuky | 248,84 g |
| – nasycené | 111,76 g |
| – nenasycené | 124,86 g |
| –– mononenasycené | 107,18 g |
| –– polynenasycené | 17,68 g |
| ––– omega 3 | 0,45 g |
| Vláknina | 9,65 g |
| Cholesterol | 655 mg |
| Sodík | 4,47 g |
| Sůl | 11,00 g |
| Sacharidy | 14,60 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové kotlety bez kosti (6 silnějších plátků) | Vepřová kotleta bez kosti | 1000 g |
| 250 g 250 g Alpského špeku (Tiroler speck) | Špek | 250 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 menší karotky | Mrkev čerstvá | |
| plátek plátek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| vepřové kosti na vývar | Kost vepřová | |
| 1 lžička 1 lžička mletého kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| máslová jíška | Jíška máslová |