Nutriční hodnoty (Traktůrek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 46 126 kJ / 11 025 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 193,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,66 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 69,32 g |
| Tuky | 523,46 g |
| – nasycené | 298,20 g |
| – nenasycené | 191,28 g |
| –– mononenasycené | 169,20 g |
| –– polynenasycené | 22,08 g |
| ––– omega 3 | 1,89 g |
| Vláknina | 29,80 g |
| Cholesterol | 4,41 g |
| Sodík | 1,54 g |
| Sůl | 3,98 g |
| Sacharidy | 1 369,50 g |
| – cukry | 841,50 g |
| ––– laktóza | 28,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce (sníh z bílků) | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| sušenky disco (větší a menší lepená kolečka) | Sušenka | |
| (dvojitá dávka těsta s přidáním 2 lžic lžic kakaa) | ||
| 4 4 vejce (sníh z bílků) | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 4 4 vejce (sníh z bílků) | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 2 pl 2 pl kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| 20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 0,5 litru 0,5 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 2 kostky 2 kostky másla | Máslo kravské | 500 g |
| potahovací hmota nebo marcipánová hmota | Fondán |