Nutriční hodnoty (Kapustové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 952 kJ / 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,71 g |
Tuky | 11,00 g |
– nasycené | 2,61 g |
– nenasycené | 5,45 g |
–– mononenasycené | 3,29 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 37,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 792 mg |
Sůl | 1,56 g |
Sacharidy | 100,95 g |
– cukry | 48,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 kapustových listů | Kapusta hlávková čerstvá | |
asi 300 g 300 g kapusty ( od oka ) | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
150 g 150 g brokolice | Brokolice čerstvá | 150 g |
300 g 300 g míchané zeleniny podle vlastní chuti | Mrkev čerstvá | 300 g |
1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 konzerva 1 konzerva zavařených rajčat i se šťávou | Rajče červené čerstvé | 425 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá |