Nutriční hodnoty (Kapustové závitky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 952 kJ / 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,71 g |
| Tuky | 11,00 g |
| – nasycené | 2,61 g |
| – nenasycené | 5,45 g |
| –– mononenasycené | 3,29 g |
| –– polynenasycené | 2,16 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 37,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 792 mg |
| Sůl | 1,56 g |
| Sacharidy | 100,95 g |
| – cukry | 48,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 kapustových listů | Kapusta hlávková čerstvá | |
| asi 300 g 300 g kapusty ( od oka ) | Kapusta hlávková čerstvá | 300 g |
| 150 g 150 g brokolice | Brokolice čerstvá | 150 g |
| 300 g 300 g míchané zeleniny podle vlastní chuti | Mrkev čerstvá | 300 g |
| 1 1 starší rohlík | Rohlík pšeničný bílý | 43 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 konzerva 1 konzerva zavařených rajčat i se šťávou | Rajče červené čerstvé | 425 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |