Nutriční hodnoty (Peruánské plněné papriky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 11 090 kJ / 2 651 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 149,22 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 37,80 g |
| Tuky | 138,35 g |
| – nasycené | 36,65 g |
| – nenasycené | 84,52 g |
| –– mononenasycené | 63,48 g |
| –– polynenasycené | 21,04 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 30,40 g |
| Cholesterol | 1,42 g |
| Sodík | 1,66 g |
| Sůl | 3,39 g |
| Sacharidy | 151,69 g |
| – cukry | 124,05 g |
| ––– laktóza | 6,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 červených paprik (1 paprika–200 g) | Paprika červená čerstvá | 900 g |
| 0,5 kg 0,5 kg mletého vepřového masa (sádla méně než 10%) | Vepřová plec | 500 g |
| 150 g 150 g nakrájené cibule | Cibule čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g strouhaných arašídů (mohou být i solené) | Arašídy solené | 100 g |
| svazeček nasekané petržele (podle chuti) | Petržel kořenová čerstvá | |
| 12 12 černých oliv překrojit na 1/2 | Olivy čerstvé zralé | |
| 2 2 vařená vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 30 g 30 g polotvrdého sýra 6 x 5 g (Ementál, Gouda nebo i tučný Eidam, nízkotučné rychle tuhnou) | Gouda 45% t. v s. | 30 g |
| 100 g 100 g kondenzovaného mléka Tatra light | Mléko kondenzované slazené | 100 ml |
| sníh ze 2 2 vajec | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje (22 g) | Olej olivový | 22 ml |
| paprika sušená | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín nebo jiné koření | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| asi 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |