Nutriční hodnoty (Jablečný páj II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 111 kJ / 3 134 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 46,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 46,70 g |
Tuky | 160,20 g |
– nasycené | 39,87 g |
– nenasycené | 115,71 g |
–– mononenasycené | 75,86 g |
–– polynenasycené | 39,85 g |
––– omega 3 | 3,08 g |
Vláknina | 30,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 330 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 360,80 g |
– cukry | 89,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
250 g 250 g chladné Hery | Margarín | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
3 lžíce 3 lžíce studené vody | Voda | 54 ml |
750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
rozinky | Rozinky | |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý | |
2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |