Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný páj II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 111 kJ /
3 134 kcal
Bílkoviny46,70 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny46,70 g
Tuky160,20 g
– nasycené39,87 g
– nenasycené115,71 g
–– mononenasycené75,86 g
–– polynenasycené39,85 g
––– omega 33,08 g
Vláknina30,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 330 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy360,80 g
– cukry89,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
250 g 250 g chladné Hery Margarín 250 g
3 lžíce 3 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
3 lžíce 3 lžíce studené vody Voda 54 ml
750 g 750 g jablek Jablko čerstvé 750 g
šťáva z citronu Šťáva z citrónu
rozinky Rozinky
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý
2 lžičky 2 lžičky Solamylu Bramborový škrob 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.