Nutriční hodnoty (Jablečný páj II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 111 kJ / 3 134 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 46,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 46,70 g |
| Tuky | 160,20 g |
| – nasycené | 39,87 g |
| – nenasycené | 115,71 g |
| –– mononenasycené | 75,86 g |
| –– polynenasycené | 39,85 g |
| ––– omega 3 | 3,08 g |
| Vláknina | 30,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 330 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 360,80 g |
| – cukry | 89,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 250 g 250 g chladné Hery | Margarín | 250 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
| 3 lžíce 3 lžíce studené vody | Voda | 54 ml |
| 750 g 750 g jablek | Jablko čerstvé | 750 g |
| šťáva z citronu | Šťáva z citrónu | |
| rozinky | Rozinky | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 2 lžičky 2 lžičky Solamylu | Bramborový škrob | 10 g |