Nutriční hodnoty (Polévka z vařených vajec, bylinek a uzeného)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 999 kJ / 956 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 57,37 g |
| – nasycené | 18,22 g |
| – nenasycené | 25,76 g |
| –– mononenasycené | 18,69 g |
| –– polynenasycené | 7,07 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 2,25 g |
| Sůl | 5,05 g |
| Sacharidy | 14,80 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vařených vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1,5 l 1,5 l vývaru z uzeného | Vývar masový | 1500 ml |
| 200 g 200 g vařeného uzeného masa nakrájených na sousta | Vepřová plec uzená | 200 g |
| čerstvé bylinky | Petržel nať čerstvá |