Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fenyklovou směsí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 556 kJ /
372 kcal
Bílkoviny16,43 g
– z toho živočišné bílkoviny0,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,10 g
Tuky3,40 g
– nasycené1,03 g
– nenasycené2,23 g
–– mononenasycené0,63 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,02 g
Vláknina45,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,81 g
Sůl4,10 g
Sacharidy30,67 g
– cukry13,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové kotlety ( já měla bez kosti ) Vepřová kotleta s kostí
1 1 velký fenykl Fenykl hlíza
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 2 velké pomeranče Pomeranč čerstvý
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
1 PL 1 PL světlé sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 15 ml
50 ml 50 ml silného vývaru nebo 1PL demi glace + trocha vody Vývar hovězí 50 ml
pepř čerstvě drcený ( já jsem použila pomerančový od Antonína) Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.