Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fenyklovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,43 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
Tuky | 3,40 g |
– nasycené | 1,03 g |
– nenasycené | 2,23 g |
–– mononenasycené | 0,63 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 45,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,81 g |
Sůl | 4,10 g |
Sacharidy | 30,67 g |
– cukry | 13,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové kotlety ( já měla bez kosti ) | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 velký fenykl | Fenykl hlíza | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 2 velké pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 PL 1 PL světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
50 ml 50 ml silného vývaru nebo 1PL demi glace + trocha vody | Vývar hovězí | 50 ml |
pepř čerstvě drcený ( já jsem použila pomerančový od Antonína) | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
olej | Olej řepkový |