Nutriční hodnoty (Vepřová kotleta s fenyklovou směsí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 556 kJ / 372 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,10 g |
| Tuky | 3,40 g |
| – nasycené | 1,03 g |
| – nenasycené | 2,23 g |
| –– mononenasycené | 0,63 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 45,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,10 g |
| Sacharidy | 30,67 g |
| – cukry | 13,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kotlety ( já měla bez kosti ) | Vepřová kotleta s kostí | |
| 1 1 velký fenykl | Fenykl hlíza | |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 2 2 velké pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 PL 1 PL světlé sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 50 ml 50 ml silného vývaru nebo 1PL demi glace + trocha vody | Vývar hovězí | 50 ml |
| pepř čerstvě drcený ( já jsem použila pomerančový od Antonína) | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |