Nutriční hodnoty (Bezlepkový mandlový piškot se skořicí - Gató de almendras)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 167 kJ / 2 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,08 g |
| Tuky | 170,61 g |
| – nasycené | 21,00 g |
| – nenasycené | 131,15 g |
| –– mononenasycené | 74,38 g |
| –– polynenasycené | 56,78 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 25,63 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 603 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 228,20 g |
| – cukry | 182,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mandlové mouky (najemno mleté mandle) | Mouka mandlová | 250 g |
| 180 g 180 g cukru | Cukr bílý | 180 g |
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| strouhaná kůra z 1 citronu | Citrón čerstvý | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
| moučkový cukr na posypání | Cukr bílý | |
| máslo na vymazání formy | Máslo kravské |