Nutriční hodnoty (Vepřové koleno s hlívou ústřičnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 876 kJ / 1 643 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 68,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,38 g |
| Tuky | 100,97 g |
| – nasycené | 64,41 g |
| – nenasycené | 36,50 g |
| –– mononenasycené | 9,12 g |
| –– polynenasycené | 27,38 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 26,47 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 16,85 g |
| Sůl | 45,45 g |
| Sacharidy | 92,08 g |
| – cukry | 9,22 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 pěkné vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| celer | Celer bulva čerstvá | |
| petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 300-500 g 300-500 g čerstvé hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 400 g |
| 1/2 litru 1/2 litru masového bujónu nebo vývaru | Bujón hovězí | 500 g |
| koření na vepřové maso (nebo dle chuti) | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| máslo | Máslo kravské | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá |