Nutriční hodnoty (Pikao řezy dle Zorky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 025 kJ / 3 830 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 58,51 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 44,10 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,41 g | 
| Tuky | 219,11 g | 
| – nasycené | 98,76 g | 
| – nenasycené | 108,52 g | 
| –– mononenasycené | 84,53 g | 
| –– polynenasycené | 23,99 g | 
| ––– omega 3 | 1,76 g | 
| Vláknina | 10,90 g | 
| Cholesterol | 1,37 g | 
| Sodík | 664 mg | 
| Sůl | 1,47 g | 
| Sacharidy | 400,55 g | 
| – cukry | 235,50 g | 
| ––– laktóza | 13,25 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g | 
| 120 g 120 g cukru krupice | Cukr bílý | 120 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml | 
| 75 g 75 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 75 g | 
| 75 g 75 g solamylu | Bramborový škrob | 75 g | 
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce kakaa | Kakao prášek | 37.5 g | 
| 1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml | 
| 40 g 40 g vanilkového pudinkového prášku | Puding v prášku | 40 g | 
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g | 
| 125 g 125 g másla | Máslo kravské | 125 g | 
| 125 g 125 g Hery | Margarín | 125 g | 
| rum dle chuti | Rum | |
| 400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml | 
| 8-10 g 8-10 g ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 20 g 20 g vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 20 g | 
| 30-40 g 30-40 g želatinového ztužovače | Ztužovač želatinový | 35 g | 
| 240 240 g broskví v plechovce | Dužina broskve čerstvá | |
| 75 g 75 g Pikaa | Mléko kondenzované slazené |