Nutriční hodnoty (Škvarky v domácí pekárně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 29 kJ / 7 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,51 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 0,23 g |
| – nasycené | 0,15 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,06 g |
| –– polynenasycené | 0,01 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 0,74 g |
| – cukry | 0,74 g |
| ––– laktóza | 0,74 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 lžíce 1 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 15 ml |