Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,94 g |
Tuky | 44,09 g |
– nasycené | 23,15 g |
– nenasycené | 16,03 g |
–– mononenasycené | 13,05 g |
–– polynenasycené | 2,98 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 49,60 g |
Cholesterol | 495 mg |
Sodík | 2,26 g |
Sůl | 5,32 g |
Sacharidy | 157,78 g |
– cukry | 29,93 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
jemný salám (párky apod.) | Měkký salám | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
sůl | Sůl mořská | |
grilovací koření | Grilovací koření |