Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,94 g |
| Tuky | 44,09 g |
| – nasycené | 23,15 g |
| – nenasycené | 16,03 g |
| –– mononenasycené | 13,05 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,38 g |
| Vláknina | 49,60 g |
| Cholesterol | 495 mg |
| Sodík | 2,26 g |
| Sůl | 5,32 g |
| Sacharidy | 157,78 g |
| – cukry | 29,93 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vařených brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| jemný salám (párky apod.) | Měkký salám | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření |