Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s brokolicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 905 kJ / 1 411 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 74,63 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,69 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,94 g | 
| Tuky | 44,09 g | 
| – nasycené | 23,15 g | 
| – nenasycené | 16,03 g | 
| –– mononenasycené | 13,05 g | 
| –– polynenasycené | 2,98 g | 
| ––– omega 3 | 0,38 g | 
| Vláknina | 49,60 g | 
| Cholesterol | 495 mg | 
| Sodík | 2,26 g | 
| Sůl | 5,32 g | 
| Sacharidy | 157,78 g | 
| – cukry | 29,93 g | 
| ––– laktóza | 1,43 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 750 g 750 g vařených brambor | Brambor zimní | 750 g | 
| 500 g 500 g brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g | 
| jemný salám (párky apod.) | Měkký salám | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g | 
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g | 
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| grilovací koření | Grilovací koření | 
 
	