Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékané brambory s brokolicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 905 kJ /
1 411 kcal
Bílkoviny74,63 g
– z toho živočišné bílkoviny34,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,94 g
Tuky44,09 g
– nasycené23,15 g
– nenasycené16,03 g
–– mononenasycené13,05 g
–– polynenasycené2,98 g
––– omega 30,38 g
Vláknina49,60 g
Cholesterol 495 mg
Sodík 2,26 g
Sůl5,32 g
Sacharidy157,78 g
– cukry29,93 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g vařených brambor Brambor zimní 750 g
500 g 500 g brokolice Brokolice čerstvá 500 g
jemný salám (párky apod.) Měkký salám
3 3 cibule Cibule čerstvá 210 g
100 g 100 g Nivy Niva 50% t. v s. 100 g
1 1 smetana na vaření Smetana kravská sladká 12%
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
sůl Sůl mořská
grilovací koření Grilovací koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.