Nutriční hodnoty (Famózní burgery + (domácí bulky))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 13 788 kJ / 3 295 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 132,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 92,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,78 g |
Tuky | 199,25 g |
– nasycené | 41,06 g |
– nenasycené | 141,24 g |
–– mononenasycené | 73,42 g |
–– polynenasycené | 67,82 g |
––– omega 3 | 3,64 g |
Vláknina | 16,71 g |
Cholesterol | 642 mg |
Sodík | 13,65 g |
Sůl | 33,65 g |
Sacharidy | 235,20 g |
– cukry | 29,05 g |
––– laktóza | 2,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
275 g 275 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 275 g |
170 ml 170 ml teplé vody | Voda | 170 ml |
20 ml 20 ml oleje | Olej řepkový | 20 ml |
20 g 20 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1,5 lžičky 1,5 lžičky cukru krupice | Cukr bílý | 7.5 g |
2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sezamová semínka | Sezam loupaný | |
vejce na potření | Vejce slepičí | |
voda | Voda | |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
2 lžičky 2 lžičky grilovacího koření | Grilovací koření | 10 g |
1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky pepře | Pepř černý | 2.5 g |
voda | Voda | |
5 lžic 5 lžic majonézy | Majonéza | 75 g |
2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
4 lžíce 4 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 60 ml |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička česneku sušeného | Česnek čerstvý | 5 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky tymiánu | Tymián sušený | 2.5 g |
100 100 g slaniny krájené na tenké plátky | Špek | |
plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
pár listů listů hlávkového salátu | Salát hlávkový čerstvý | |
rajčata | Rajče červené čerstvé |