Nutriční hodnoty (Kuřecí s medovo-hořčicovou omáčkou s koprem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 140 kJ / 1 228 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 168,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 166,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 44,50 g |
| – nasycené | 22,91 g |
| – nenasycené | 19,69 g |
| –– mononenasycené | 15,76 g |
| –– polynenasycené | 3,93 g |
| ––– omega 3 | 1,81 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 485 mg |
| Sodík | 1,15 g |
| Sůl | 2,88 g |
| Sacharidy | 38,11 g |
| – cukry | 32,29 g |
| ––– laktóza | 4,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| adžika (nebo pepř mletý) | Adžika | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| 2 lžíce 2 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 30 g |
| 1 necelá 1 necelá lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| 100 ml 100 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| čerstvý kopr | Kopr nať čerstvý | |
| 10 g 10 g másla | Máslo kravské | 10 g |