Nutriční hodnoty (Linecký moučník s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 465 kJ / 3 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,78 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 30,32 g |
| Tuky | 170,55 g |
| – nasycené | 46,58 g |
| – nenasycené | 117,94 g |
| –– mononenasycené | 80,70 g |
| –– polynenasycené | 37,24 g |
| ––– omega 3 | 2,59 g |
| Vláknina | 9,80 g |
| Cholesterol | 298 mg |
| Sodík | 729 mg |
| Sůl | 2,09 g |
| Sacharidy | 474,35 g |
| – cukry | 187,85 g |
| ––– laktóza | 31,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 300 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 125 g 125 g tuku | Margarín | 125 g |
| 650 ml 650 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 650 ml |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 2 PL 2 PL cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 125 g 125 g tuku | Margarín | 125 g |
| jahody nebo třešně nebo jiné sezónní ovoce | Jahody čerstvé | |
| průhledná želatina | Želatina vepřová |