Nutriční hodnoty (Jahodové řezy s vanilkovým krémem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 859 kJ / 3 552 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,27 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,98 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,29 g |
| Tuky | 211,63 g |
| – nasycené | 72,34 g |
| – nenasycené | 121,87 g |
| –– mononenasycené | 93,64 g |
| –– polynenasycené | 28,23 g |
| ––– omega 3 | 7,08 g |
| Vláknina | 10,08 g |
| Cholesterol | 1,73 g |
| Sodík | 633 mg |
| Sůl | 1,85 g |
| Sacharidy | 339,39 g |
| – cukry | 203,50 g |
| ––– laktóza | 15,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 120 g |
| 100 g 100 g krupicového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 4 lžíce 4 lžíce rostlinného oleje | Olej řepkový | 80 ml |
| 2 lžičky 2 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 10 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| 1 1 vanilkový lusk | Vanilkové lusky | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 300 g 300 g čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 300 g |
| 1 sáček 1 sáček jahodového želé | Želatina vepřová |