Nutriční hodnoty (Jablkové řezy - výborné bezlepkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 310 kJ / 2 464 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,20 g |
| Tuky | 124,51 g |
| – nasycené | 73,68 g |
| – nenasycené | 37,55 g |
| –– mononenasycené | 27,57 g |
| –– polynenasycené | 9,98 g |
| ––– omega 3 | 2,14 g |
| Vláknina | 33,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 493 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 271,70 g |
| – cukry | 257,57 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce horké vody | Voda | 36 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
| 5 lžic 5 lžic bezlepkové mouky Jizerka | Mouka pohanková | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 800 g 800 g jablek | Jablko čerstvé | 800 g |
| 3 lžíce 3 lžíce cukru | Cukr bílý | 75 g |
| 1 1 ananasový pudinkový prášek | Puding v prášku | |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 100 g 100 g strouhaného okosu | ||
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| Granko nebo strouhaná čokoláda na posypání | Kakaový nápoj instantní |