Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkové řezy - výborné bezlepkové)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 310 kJ /
2 464 kcal
Bílkoviny47,32 g
– z toho živočišné bílkoviny38,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,20 g
Tuky124,51 g
– nasycené73,68 g
– nenasycené37,55 g
–– mononenasycené27,57 g
–– polynenasycené9,98 g
––– omega 32,14 g
Vláknina33,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 493 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy271,70 g
– cukry257,57 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
2 lžíce 2 lžíce horké vody Voda 36 ml
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice Cukr bílý 48 g
5 lžic 5 lžic bezlepkové mouky Jizerka Mouka pohanková
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 1/2 kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek
800 g 800 g jablek Jablko čerstvé 800 g
3 lžíce 3 lžíce cukru Cukr bílý 75 g
1 1 ananasový pudinkový prášek Puding v prášku
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
100 g 100 g strouhaného okosu
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
Granko nebo strouhaná čokoláda na posypání Kakaový nápoj instantní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.