Nutriční hodnoty (Vypečený baklažán aneb tataráček z opečeného lilku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 148 kJ / 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,89 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,89 g |
| Tuky | 3,64 g |
| – nasycené | 0,28 g |
| – nenasycené | 1,27 g |
| –– mononenasycené | 0,93 g |
| –– polynenasycené | 0,34 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 19,81 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,79 g |
| – cukry | 15,68 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g lilku | Lilek čerstvý | 400 g |
| sůl (na vypocení lilku) | Sůl mořská | |
| 1/2 1/2 citronu (limetky) | Citrón čerstvý | 45 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce sušené bazalky | Bazalka sušená | 30 g |
| olivový olej na opečení | Olej olivový |