Nutriční hodnoty (Steak s houbami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 138 kJ / 272 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,54 g |
| Tuky | 21,32 g |
| – nasycené | 2,94 g |
| – nenasycené | 18,27 g |
| –– mononenasycené | 15,67 g |
| –– polynenasycené | 2,59 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 5,22 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,62 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 15,67 g |
| – cukry | 9,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké hovězí steaky (z vnější strany žebra) | Hovězí svíčková | |
| 3 3 velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 4 4 velké klobouky hub | Hřib čerstvý | |
| 4 kolečka 4 kolečka červené cibule | Cibule červená čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky černého pepře | Pepř černý | 1.25 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| pažitka | Pažitka čerstvá |