Nutriční hodnoty (Dušená šrucha zelná - portulák (Portulaca oleracea))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 199 kJ / 47 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,45 g |
Tuky | 0,23 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,11 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,04 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,85 g |
– cukry | 5,24 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
trochu trochu oleje | Olej řepkový | |
hrst hrst šruchy zelné | Šrucha zelná čerstvá | |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |