Nutriční hodnoty (Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 748 kJ / 896 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 88,50 g |
| – nasycené | 50,55 g |
| – nenasycené | 36,65 g |
| –– mononenasycené | 32,50 g |
| –– polynenasycené | 4,15 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 181 mg |
| Sodík | 824 mg |
| Sůl | 2,05 g |
| Sacharidy | 5,35 g |
| – cukry | 2,70 g |
| ––– laktóza | 2,30 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| Filet Filet ze pstruha lososovitého cca 400 g | Pstruh | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| 2 lžíce 2 lžíce 31% smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 1 dcl 1 dcl červené víno | Víno červené suché | 100 ml |
| bylinky podle chuti - (rozmarýn, tymián..) | Petržel nať čerstvá |