Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pstruh lososovitý na červeném víně a smetaně)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 748 kJ /
896 kcal
Bílkoviny3,70 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,20 g
Tuky88,50 g
– nasycené50,55 g
– nenasycené36,65 g
–– mononenasycené32,50 g
–– polynenasycené4,15 g
––– omega 30,25 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 181 mg
Sodík 824 mg
Sůl2,05 g
Sacharidy5,35 g
– cukry2,70 g
––– laktóza2,30 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Filet Filet ze pstruha lososovitého cca 400 g Pstruh
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
sůl Sůl mořská
citronová šťáva Šťáva z citrónu
2 lžíce 2 lžíce 31% smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 dcl 1 dcl červené víno Víno červené suché 100 ml
bylinky podle chuti - (rozmarýn, tymián..) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.