Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s bílým hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 244 kJ / 1 253 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 105,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
Tuky | 64,72 g |
– nasycené | 20,15 g |
– nenasycené | 39,35 g |
–– mononenasycené | 29,86 g |
–– polynenasycené | 9,49 g |
––– omega 3 | 1,43 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 227 mg |
Sodík | 7,86 g |
Sůl | 18,90 g |
Sacharidy | 46,50 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
300 g 300 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
1 1 kapie červená | Paprika červená čerstvá | |
2 2 ostré kozí rohy | Chilli paprička čerstvá | |
2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1-2 PL 1-2 PL oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
4 PL 4 PL sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
3 ČL 3 ČL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 30 g |
200 200 ml rajčatového protlaku (500ml krabice z Penny-Passata di Pomodoro) | Protlak rajčatový | |
1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
1 PL 1 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
1 ČL 1 ČL soli | Sůl mořská | 10 g |
kečup | Kečup sladký |