Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky s bílým hlávkovým zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 244 kJ / 1 253 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 115,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,20 g |
| Tuky | 64,72 g |
| – nasycené | 20,15 g |
| – nenasycené | 39,35 g |
| –– mononenasycené | 29,86 g |
| –– polynenasycené | 9,49 g |
| ––– omega 3 | 1,43 g |
| Vláknina | 10,80 g |
| Cholesterol | 227 mg |
| Sodík | 7,86 g |
| Sůl | 18,90 g |
| Sacharidy | 46,50 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 500 g |
| 300 g 300 g zelí | Zelí bílé čerstvé | 300 g |
| 1 1 kapie červená | Paprika červená čerstvá | |
| 2 2 ostré kozí rohy | Chilli paprička čerstvá | |
| 2 PL 2 PL sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
| 1-2 PL 1-2 PL oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 4 PL 4 PL sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | 60 ml |
| 3 ČL 3 ČL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 30 g |
| 200 200 ml rajčatového protlaku (500ml krabice z Penny-Passata di Pomodoro) | Protlak rajčatový | |
| 1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
| 1 PL 1 PL škrobové moučky | Bramborový škrob | 15 g |
| 1 ČL 1 ČL soli | Sůl mořská | 10 g |
| kečup | Kečup sladký |