Nutriční hodnoty (Pstruh na červené řepě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 919 kJ / 698 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,17 g |
| Tuky | 42,03 g |
| – nasycené | 26,66 g |
| – nenasycené | 14,84 g |
| –– mononenasycené | 13,60 g |
| –– polynenasycené | 1,24 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 6,23 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 153 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 31,25 g |
| – cukry | 18,79 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruhy | Pstruh | |
| 250 g 250 g červené řepy | Červená řepa čerstvá | 250 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 svazek 1 svazek kopru | Kopr nať čerstvý | 50 g |
| 2,5 dl 2,5 dl suchého bílého vína | Víno bílé suché | 250 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |