Telecí vývar
Suroviny pro 6
6
Nutriční hodnoty
Energie | 709 kJ / 170 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,60 g |
Tuky | 1,72 g |
Vláknina | 25,75 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 537 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 17,04 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 5. 2017 12:06
hosta: Mrkev se vaří s masem a kostmi jen proto, aby ochutila maso a vývar. Ostatní zeleninu pak vařím nakrájenou jen chvilku, aby se nerozvařila a výsledek pak vypadá lépe vzhledově. Někdy vařím od začátku i kousek celeru a petržele, kvůli chuti a nakonec stejně přidám nakrájenou zeleninu na vzhled.
31. 5. 2017 09:06
Proč se zelenina vaří nadvakrát? Mrkev dvakrát tak dlouho? Má to nějaký důvod?
30. 5. 2017 23:11
Dala bych si porcičku,telecí polévku jsem nikdy neochutnala
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí rolky ve slanině od Denisky
Přidáno před 12 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Přidáno před 13 hodinami
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 14 hodinami
Křupavé brambory
Přidáno před 17 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 18 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno 22. 4. 2024 23:54
Právě bylo uvařeno:
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Luciksch uvařil před 3 hodinami
Těsto na pizzu
Bretik uvařila před 3 hodinami
Tři pomazánky na chlebíčky a soudečky nebo jednohubky
aerdna uvařila před 5 hodinami
Nadýchaný mrkvový dort
Mlsani uvařila před 5 hodinami
Špenátové lasagne s kuřecím masem
Alexandra1 uvařila před 5 hodinami
Hummus pomazánka
annasmitkova uvařila před 6 hodinami
Pudinkový pohár s ovocem
Moanka uvařila před 6 hodinami
Rajská omáčka
Fleep uvařila před 6 hodinami
Mandarinkový koláč s drobenkou
Redpelikan uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?
Slavné omáčky: Sametovou velouté vařil osobní kuchař už Napoleonovi. Příprava je snadná, výsledek božský!
Poslední jídla na Titanicu: Steak ze svíčkové k snídani, grilovaná masa k obědu a vývar s mušlemi i holoubata k večeři
Další recepty
Tématické fráze: vývar z telecích kostí jak dlouho se vari teleci maso vyvar s telecich kosti telecí kosti vývar z telecího telecí vývar z kostí silný telecí vyvar silny vyvar z telecich kosti jak se vaří vyvar vaříme z telecí oháňky telecí vývar bez kostí jak dlouho se vaří vývar vývar telecí kosti vývar z telecích s kostí recepty vývar z telecího masa teleci kosti recept vaříme z telecího vyvar telecich kosti telecí kosti vývar teleci vyvar s noky
Suroviny: kost telecí, mrkev, petržel, celer, libeček, nať petrželová,
Telecí vývar
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lyxr
3 názory