Nutriční hodnoty (Vepřová játra s jablkovou směsí na pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 185 kJ / 1 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,95 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,46 g |
| Tuky | 51,48 g |
| – nasycené | 22,21 g |
| – nenasycené | 24,96 g |
| –– mononenasycené | 20,20 g |
| –– polynenasycené | 4,77 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 16,20 g |
| Cholesterol | 959 mg |
| Sodík | 1,12 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 59,85 g |
| – cukry | 41,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| cca 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 100 ml 100 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 100 ml |
| 8 listů 8 listů čerstvé šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| olej + kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |