Nutriční hodnoty (Podzimní pohlazení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 044 kJ / 489 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,85 g |
| Tuky | 7,03 g |
| – nasycené | 4,16 g |
| – nenasycené | 2,40 g |
| –– mononenasycené | 1,70 g |
| –– polynenasycené | 0,70 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 12,73 g |
| Cholesterol | 24 mg |
| Sodík | 171 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 84,50 g |
| – cukry | 74,35 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 střední hrušky | Hruška čerstvá | 390 g |
| šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 limetky | Limetka čerstvá | 40 g |
| 1 lžíce 1 lžíce agávového sirupu | Sirup agávový | 15 ml |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| kardamon | Kardamom prášek | |
| 1 plátek 1 plátek želatiny | Želatina vepřová | |
| 400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 1 skořicový cukr | Cukr skořicový | |
| 1 lžička 1 lžička cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |
| 1 1 pudink Dessert Chocolat | Puding v prášku |