Nutriční hodnoty (Mrkvové halušky s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 789 kJ / 3 535 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 105,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 38,98 g |
| Tuky | 206,06 g |
| – nasycené | 106,65 g |
| – nenasycené | 91,43 g |
| –– mononenasycené | 76,94 g |
| –– polynenasycené | 14,49 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 37,20 g |
| Cholesterol | 510 mg |
| Sodík | 5,11 g |
| Sůl | 12,89 g |
| Sacharidy | 296,62 g |
| – cukry | 37,27 g |
| ––– laktóza | 6,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
| 400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
| 50 ml 50 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |