Nutriční hodnoty (Mrkvové halušky s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 14 789 kJ / 3 535 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 67,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,98 g |
Tuky | 206,06 g |
– nasycené | 106,65 g |
– nenasycené | 91,43 g |
–– mononenasycené | 76,94 g |
–– polynenasycené | 14,49 g |
––– omega 3 | 1,55 g |
Vláknina | 37,20 g |
Cholesterol | 510 mg |
Sodík | 5,11 g |
Sůl | 12,89 g |
Sacharidy | 296,62 g |
– cukry | 37,27 g |
––– laktóza | 6,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
700 g 700 g brambor | Brambor zimní | 700 g |
400 g 400 g mrkve | Mrkev čerstvá | 400 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
250 g 250 g brynzy | Brynza | 250 g |
50 ml 50 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |