Nutriční hodnoty (Rybí filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 843 kJ / 1 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,56 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,16 g |
| Tuky | 8,68 g |
| – nasycené | 4,17 g |
| – nenasycené | 3,56 g |
| –– mononenasycené | 2,12 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,55 g |
| Vláknina | 5,64 g |
| Cholesterol | 318 mg |
| Sodík | 667 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 224,30 g |
| – cukry | 16,70 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g předvařeného rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 50 g 50 g strouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g |
| 1 1 uzenáč | Makrela uzená filet | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 2 l 2 l vinného octa | Ocet vinný bílý | 2000 ml |
| 0,05 l 0,05 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50.00000074505806 ml |
| lžička lžička ostré hořčice | Hořčice dijonská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |