Nutriční hodnoty (Rybí filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 843 kJ / 1 397 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 102,56 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 91,40 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,16 g | 
| Tuky | 8,68 g | 
| – nasycené | 4,17 g | 
| – nenasycené | 3,56 g | 
| –– mononenasycené | 2,12 g | 
| –– polynenasycené | 1,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,55 g | 
| Vláknina | 5,64 g | 
| Cholesterol | 318 mg | 
| Sodík | 667 mg | 
| Sůl | 0,85 g | 
| Sacharidy | 224,30 g | 
| – cukry | 16,70 g | 
| ––– laktóza | 1,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g předvařeného rybího filé | Treska filet | 500 g | 
| 50 g 50 g strouhaného křenu | Křen čerstvý | 50 g | 
| 1 1 uzenáč | Makrela uzená filet | |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g | 
| 2 l 2 l vinného octa | Ocet vinný bílý | 2000 ml | 
| 0,05 l 0,05 l smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50.00000074505806 ml | 
| lžička lžička ostré hořčice | Hořčice dijonská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |