Nutriční hodnoty (Gobova juha- slovinska houbova polevka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 086 kJ / 1 216 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,55 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,38 g |
Tuky | 103,96 g |
– nasycené | 62,54 g |
– nenasycené | 38,52 g |
–– mononenasycené | 31,34 g |
–– polynenasycené | 7,18 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 12,07 g |
Cholesterol | 264 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,35 g |
Sacharidy | 53,00 g |
– cukry | 15,33 g |
––– laktóza | 6,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 mala cibule nadrobno nasekana | Cibule čerstvá | 70 g |
2 strouzky 2 strouzky cesneku na tenke platky nakrajene | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lzice 1 lzice sadla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 lžička 1 lžička chilli | Chilli paprička sušená | 5 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
miska miska pokrajenych hribku | Hřib čerstvý | |
1 1 mrkev na kolecka nakrajena | Mrkev čerstvá | 50 g |
2 2 brambory na drobno pokrajene | Brambor zimní | 100 g |
1 kelimek 1 kelimek slehacky | Šlehačka 35% | 250 ml |
2 lzice 2 lzice mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
sul nebo polevkove koreni | Sůl mořská | |
cerstva petrzelka vetsi trs | Petržel nať čerstvá |