Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin - med a ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie25 143 kJ /
6 009 kcal
Bílkoviny153,45 g
– z toho živočišné bílkoviny40,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny113,28 g
Tuky189,19 g
– nasycené47,08 g
– nenasycené113,56 g
–– mononenasycené33,80 g
–– polynenasycené79,76 g
––– omega 312,48 g
Vláknina70,50 g
Cholesterol 1,17 g
Sodík 519 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy887,94 g
– cukry339,36 g
––– laktóza7,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3/4 3/4 droždí (na kvásek) Droždí pekařské lisované
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
550 g 550 g hl. mouky Mouka pšeničná hladká 550 g
200 g 200 g pol. mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
10 g 10 g medu Med nepasterovaný 10 g
10 ks 10 ks jablek Jablko čerstvé 1500 g
150 g 150 g ořechů (mletých, sekaných) Vlašské ořechy 150 g
skořicový cukr Cukr skořicový
olej Olej řepkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.