Nutriční hodnoty (Závin - med a ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 25 143 kJ / 6 009 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,45 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,17 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 113,28 g |
Tuky | 189,19 g |
– nasycené | 47,08 g |
– nenasycené | 113,56 g |
–– mononenasycené | 33,80 g |
–– polynenasycené | 79,76 g |
––– omega 3 | 12,48 g |
Vláknina | 70,50 g |
Cholesterol | 1,17 g |
Sodík | 519 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 887,94 g |
– cukry | 339,36 g |
––– laktóza | 7,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
3/4 3/4 droždí (na kvásek) | Droždí pekařské lisované | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
150 ml 150 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
550 g 550 g hl. mouky | Mouka pšeničná hladká | 550 g |
200 g 200 g pol. mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
10 g 10 g medu | Med nepasterovaný | 10 g |
10 ks 10 ks jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
150 g 150 g ořechů (mletých, sekaných) | Vlašské ořechy | 150 g |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
olej | Olej řepkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |