Nutriční hodnoty (Králičí játra po chalupářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 207 kJ / 528 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 83,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 81,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 15,19 g |
| – nasycené | 4,86 g |
| – nenasycené | 6,71 g |
| –– mononenasycené | 2,24 g |
| –– polynenasycené | 4,47 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 1,96 g |
| Sodík | 289 mg |
| Sůl | 0,68 g |
| Sacharidy | 13,27 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g králičích jater | Játra králičí | 400 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1/2 hrsti 1/2 hrsti nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| 200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| celý kmín | Kmín | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |