Nutriční hodnoty (Králičí játra po chalupářsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 207 kJ / 528 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 81,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
Tuky | 15,19 g |
– nasycené | 4,86 g |
– nenasycené | 6,71 g |
–– mononenasycené | 2,24 g |
–– polynenasycené | 4,47 g |
––– omega 3 | 1,19 g |
Vláknina | 7,14 g |
Cholesterol | 1,96 g |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,68 g |
Sacharidy | 13,27 g |
– cukry | 4,62 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g králičích jater | Játra králičí | 400 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1/2 hrsti 1/2 hrsti nasekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
200 ml 200 ml kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
celý kmín | Kmín | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |